Catan
navigare
Acasa Stiri Comanda online Prof. Easy FAQ: Intrebari frecvente Contact Informatii Facebook

Info

Scurta prezentare

Primul dintre produsele concernului Catan GmbH se numeste "Colonistii din Catan" - denumire originala "Siedler von Catan". Acesta e cunoscut pe plan international sub numele "Settlers of Catan".

  1. Este cel mai de succes produs din clasa sa (jocuri distractiv educative) care a fost lansat in ultimele doua decenii.
  2. 1995 - dl. Klaus Teuber, pune bazele acestui proiect.
  3. Numai in Germania produsul este vandut in peste 3 milioane de exemplare.
  4. Aproximativ 10 milioane de germani au avut placerea sa joace "Colonistii din CATAN" iar una din doua persoane cunosc produsul respectiv.
  5. Pe plan mondial au fost comercializate peste 10 milioane de exemplare (doar din produsul de baza).
  6. “Colonistii din CATAN” este tradus in 18 limbi diferite iar estimativ, 15 milioane de persoane joaca regulat acest joc.

In domeniul electronic, Catan GmbH a acordat licenta pentru producerea unor variante electronice concernelor: Microsoft, Capcom, T-Online.

In ansamblu, Catan este o familie de produse si programe originale ce se dezvolta puternic si in mod continuu, avand ca viziune creearea, cultivarea si largirea unei comunitati nemaintalnite care sa agreeze un entertainment de calitate!

settlers of catan

PRODUSE

CAUTA IN SITE

NEWSLETTER

INFO

FACEBOOK

©2006 IDEAL BOARD GAMES

"Catan" si "The Settlers of Catan" sunt copyright si marci inregistrate Catan GmbH. Toate drepturile rezervate. Conceptie Klaus Teuber. Bazat pe "Die Siedler von Catan" publicat de Kosmos Verlag.